Egyéb letöltések - PROFIT Integrált Ügyvitel

AKTUÁLIS!!! Javasolt adatok a SZAMLAZO-01 bevallás kitöltéséhez:
Számlázó program neve: PROFIT Integrált Ügyviteli Rendszer
Azonosítója___________: PROFIT Integrált Ügyviteli Rendszer számlázó modulja
Fejlesztője____________: Eurosoft Kft.
Fejlesztő adószáma_____: 10839962-2-41
Beszerzés dátuma______: Ami a Felhasználói szerződésünkben szerepel, ill. ami a kapott licensz számlán teljesítési időként szerepel (ha nincs meg, jelezzék, próbálunk segíteni)
Használatba vétel dátuma: Amilyen számla kelttel az első számlát ezzel a programmal kibocsátották

 

Mivel a program egyszerre kiszolgáló oldali és ügyféloldali (lehet azonos gép) telepítést is igényel, ezért DEMO helyett javasoljuk a telefonon egyeztetett programbemutatót az Önök, vagy cégünk telephelyén.

A 2004.májusi EU csatlakozással kapcsolatos változások kezelése a PROFIT programban

A 2012. jan.1-i ÁFA változások kezelése a PROFIT programban

A 2012. júl.1-i ÁFA változások kezelése a PROFIT programban

 

1 - Kiselőadás (videó): KATA-s/kisadózó partnerrel szembeni éves forgalom kimutatása
2 - Kiselőadás (videó): Előre határolt ÁFA/Pénzforgalmi ÁFA használatának előkészítése
3 - Kiselőadás (videó): Előre határolt ÁFA kezelése, használata
4 - Kiselőadás (videó): Pénzforgalmi ÁFA kezelése, használata
5 - Kiselőadás (videó): Előre határolt ÁFA/Pénzforgalmi ÁFA visszavonása és egyéb tudnivalók
6 - Kiselőadás (videó): Értékhatár feletti ÁFA tartalmú számlák tételes áfa bevallásának tudnivalói A,M lapok
5 - Kiselőadás (videó): Értékhatár feletti ÁFA tartalmú számlák tételes áfa bevallásának tudnivalói 2. rész


Új!!! Adatátadás 2015.01.01-től kötelező ABEV PTGSZLAH bevallásnak. Pénztárgép használatra kötelezett azon adóalanyok, akik nyugtakibocsátási kötelezettségüket az Áfa tv. 166.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint kizárólag számla kibocsátásával teljesítik, a készpénzes számlákról számlánkénti bevallást kell benyújtaniuk elektronikus úton havonta az előző hónap forgalmáról.

 

5 perces kiselőadás (videó) a 2014.03-i PTGSZLAA változásokról (PTGSZLAH-használata szinte ugyanaz)

 


Újfajta webes kliens telepítő, ps_telep Innen indítható, a telepítési könyvtárat ne változtassák meg, legyen helyi meghajtón! Az indító akkor használható, ha új gépen kell használni a PROFIT programot, amely már telepítve van, és az elérési útvonala ismert.


Ha ezzel az indítóval riportot módosítanak, vagy hoznak létre, akkor az új riportokat a helyi c:\prstart\report mappából a (hálózati) \profit\report mappába kell átmásolni még a következő indítás előtt, különben a munka elvész az indítás előtti szinkronizálás miatt!


Az újfajta indító az indítás utáni rövid szinkronizálás után nem fordul többet a (hálózati) \profit meghajtóhoz. A telepítés után első alkalommal való futtatáskor be kell tallózni a hálózati \profit\profit.exe -t, vagy ha az változik, akkor az indítómappában levő config.utv fájlt kell módosítani vagy törölni.


Tallózáskor lehet állandó meghajtó hozzárendelésen keresztül, de lehet a 'hálózatok'-on keresztül servernév...\profit\profit.exe módon is választani. A telepítés után a Start, Vezérlőpult, Felügyeleti eszközök, ODBC adatforrások -nál a megfelelő adatforrást még létre kell hozni!

 

PS_TELEP.EXE

 


 

PDFCreator 2.4    Ez egy szabadon használható freeware program, amelyet telepítve a nyomtatók közé egy új virtuális nyomtató (PDFCreator) kerül be, ami nyomtatás helyett .pdf fájlt készít. Minden olyan munkaállomásra egyenként telepíteni kell, ahol használni kívánják.  Figyelem! Mivel nem mi készítettük, a használata során esetleg felmerülő problémákért felelősséget sem tudunk vállalni!

A telepítés nyelve lehet: Magyar. 

Újabb verzió érhető el  :  NEM!!!

PDF Architect 4           : pipát ki kell venni

Tovább  .....  Telepítés  .....     Hibát ír ki (Fájl nem található (404): Tovább   Még egyszer rákérdez, hogy telepítjük-e a PDF Architect 4 -et: Jobb gomb (Nem telepítjük) telepíti..................... Befejezés

(Ha feltette mégis a PDF Architect 4-et és nem kell, akkor bal alsó windows 10 jelen kattintva felül Legutóbb telepítve: PDF Architect 4-en jobb egérgombbal: Eltávolítás ... A megjelenő programok között PDF Architect 4 -en jobb egérrel: eltávolítás... Remove... Next...... Finish  )

Fontos!!!: Az asztalon a telepítés után a PDFCreator ikont egyszer elindítva (itt elsőként: Skip Version-t kell választani, majd az üdvözlő ablakot becsukni) az 'Alkalmazás konfigurálása(Application settings)'-ben a 'Frissítések keresése(Check for updates)'-t  'Soha(Never)'-re kell állítani, majd ezt a 'Mentés(Save)'-el menteni, így a felhasználóinknál egységes 2.4 változat lesz.

 

PDFCreator 2.4 telepítő