Testreszabás

A PROFIT Integrált ügyviteli rendszerben rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség van. A nyomtatott bizonylatok esetében (ajánlat, visszaigazolás, megrendelés, szállítólevél, számla, bevét bizonylat, pénztárbizonylat, pénztárjelentés...) lehet használni a beépített kész riportokat de lehet készíteni a cég arculatához, igényeihez illeszkedő egyedi riportokat is, cég emblémával, tetszőleges kinézettel.

A mennyiség adatok tizedes hossza 0 és 4 tizedes között szabadon állítható, ugyanígy az egységár tizedeseinek száma, kerekítése. A programban a megjelenő ablakok mérete állítható, növelésekor az adatbeviteli mezők is növekszenek, a betűk nagyobbak, olvashatóbbak lesznek. A táblázatokban a betűméret állandó, az ablak növelésével több adat látszik. Az adatoszlopok sorrendje, szélessége állítható (megőrzi) és a táblázat bármi szerint sorbarendezhető, és könnyen lehet leválogatásokat, szűkítéseket kérni.

 

Egyedi felhasználói igények alapján vállaljuk a program kismértékű átalakítását, fejlesztését, vagy külső programokhoz való illesztését, egyedi adatfeladásokat és fogadásokat is (külön árajánlat szerint). A PROFIT programban van kialakított dokumentált adatátadási/fogadási adatfelület, amely lehetővé teszi pénzügy/könyvelési adatok feladását vagy fogadását. Ez használható akár offline adatcserére is két PROFIT program között (pl. más telephelyen levő számlázás és pénzügy/könyvelés).